RVO MIA

Wil je gebruik maken van fiscaal voordeel via de MIA? Dan kun je daarvoor terecht bij de overheidsorganisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Wat is de RVO?

De RVO is het organisatie van de Rijksoverheid die het beleid uitvoert voor ondernemers. Denk hierbij aan maatregelen, programma’s en stimuleringsregelingen op verschillende terreinen zoals duurzaamheid, innovatie, internationalisering, agrarische ontwikkeling, energie en milieu. De RVO adviseert en biedt en beheert een groot aantal fiscale regelingen en subsidieprogramma’s, waaronder ook de Milieu Investeringsaftrek (MIA).

Wanneer kun je MIA aanvragen bij de RVO?

Je kunt MIA aanvragen wanneer je investeert in een bedrijfsmiddel dat energie bespaart en met een code wordt gemeld op de Energielijst die de RVO jaarlijks publiceert. Je kunt de MIA nog aanvragen bij de RVO tot 3 maanden na de opdrachtverstrekking.

Hoe kan Vindsubsidies je helpen?

Wij bekijken graag of je bij de RVO MIA kunt aanvragen. Bovendien hebben wij goede contacten met de RVO en treden we regelmatig op als mediator voor bedrijven.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van de MIA? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op. Uiteraard geheel vrijblijvend.


 

mia vamil

Mia en Vamil Consultant Bart Voortman helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij