Hoeveel budget is er voor DEI+ en hoeveel kan jij ontvangen?

In 2024 heeft de RVO maar liefst € 65 miljoen beschikbaar gesteld voor de DEI+. Als ondernemer bedraagt de subsidie 25% tot 80% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 15 miljoen per project.

Wanneer kan je DEI+ aanvragen?

De DEI+ kan je aanvragen vanaf woensdag 21 november 2023 tot en met donderdag 29 augustus 2024. Het budget voor de DEI+ staat op € 141 miljoen. 

Zelf de DEI+ aanvragen

Wil jij DEI+ aanvragen voor financiële ondersteuning voor jouw projecten? Dat kan. Je vraagt subsidie aan bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Je voorstel wordt beoordeeld en gerankt door onafhankelijke experts. Als jouw aanvraag voldoende hoog gerankt wordt en er nog voldoende budget beschikbaar is, dan ontvang je subsidie. 

Hoe kan Vindsubsidies helpen bij jouw aanvraag?

Weet je niet zeker of je in aanmerking komt of besteedt je de aanvraag liever uit? Wij verbinden al meer dan 25 jaar innovatieve en duurzame bedrijven met subsidies en financieringen. En ook met de DEI+ regeling hebben wij jarenlange ervaring. Daarbij nemen wij onze klanten de administratieve werkzaamheden en financiële verantwoording uit handen en zijn wij contactpersoon voor de RVO. Zo kun jij je volledig richten op je project en regelen wij de rest!

Een team van specialisten staat voor je klaar

Anderen bekeken ook:

DHI Subsidie Internationaal
Ondernemers

DHI

Met DHI subsidie meer zekerheid voor je internationale avontuur.

Eia Fiscaal Voordeel Energie
Ondernemers

EIA

Investeer in energiezuinige technieken of bedrijfsmiddelen en ontvang fiscaal voordeel via de EIA.